Lediga jobb

Beskrivning saknas.

SIK – Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB är ett industriforskningsinstitut. SIK bedriver strategisk och tillämpad forskning enligt ett industristyrt, målinriktat forskningsprogram och i industrigemensamma projekt. I vår verksamhet använder vi resultaten från vår forskning för att lösa industriproblem och medverka i utvecklingsarbete. SIK är ett dotterbolag till SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Vi söker en

Projektledare – sensorik


Sensorik och sensorisk analys är ett viktigt verksamhetsområde på SIK. Vår enhet Sensorik och arom, som består av ca femton personer, arbetar både med långsiktig forskning och tillämpade industriuppdrag. I vår uppdragsverksamhet arbetar vi som utförare åt företag både inom och utom Sverige. Vår forskning finansieras av anslag som vi främst söker från nationella forskningsråd, EU samt företag, ofta tillsammans med kollegor i tvärvetenskapliga projektgrupper.

Nu söker vi en person med lämplig bakgrund som vill vara med och vidareutveckla både SIK och sig själv inom detta aktuella och spännande område. Vi tror att Du för närvarande arbetar med sensorik inom något företag eller vid universitet/högskola . Du bör vara förtrogen med de metoder som används inom sensorisk analys, med ett intresse av att dessutom utveckla och införa nya metoder för ökad sensorisk förståelse. Det är bra men inte avgörande om Du har erfarenheter från sensorisk livsmedelsforskning. Din kompetens som sensoriker och vilja att ta ytterligare ett steg är viktigare. Du är van att arbeta självständigt och att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Britt Rahm, sektionschef på tel 076-8338104 eller via e-post, britt.rahm@sik.se

Du är välkommen med din ansökan till:
SP, HR, Box 857, 501 15 Borås, eller till jobb@sp.se senast den 30 oktober 2014. Ange referensnummer 2014:1 i din ansökan. Ansökningarna behandlas löpande._________________________________________________________________


Spontanansökningar


Inom SIK och SP-koncernen använder vi CareerBuilders rekryteringsverktyg. Gå in på denna länk och följ anvisningarna.
Vi kan tyvärr inte erbjuda praktikplatser eller sommarjobb.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Se filmerna där medarbetare från hela SP-koncernen berättar om sitt arbete, klicka på länken nedan.